2019 Női Kézilabda Győr

2019 Női Kézilabda Győr . Danyi gábor és a győr a csoportgyőzelmet célozza meg (fotó: Tumbász hédi) nyilván kerülhettünk volna erősebb.

ÉRD Győri ETO KC 2731 (NBI. 21. forduló, 2019. 04. 17.) ÉRD NB I
ÉRD Győri ETO KC 2731 (NBI. 21. forduló, 2019. 04. 17.) ÉRD NB I from www.handballerd.hu

Kisvárdán a női kézilabdameccs után úgy megverték a debreceni szurkolókat, hogy négyen kórházba kerültek a meccset egyébként a dvsc nyerte. Négy győri játékos a válogatott keretben. Még senki sem szólt hozzá.

Kisvárdán A Női Kézilabdameccs Után Úgy Megverték A Debreceni Szurkolókat, Hogy Négyen Kórházba Kerültek A Meccset Egyébként A Dvsc Nyerte.

A mezőny legeredményesebb játékosa a. Ez a 8 perc örökre megváltoztatta a győri női kézilabdacsapatot; Győrben és tatabányán játszhatják majd.

A Férfi Nb I Sorsolását Ide Kattintva Láthatják!

Tumbász hédi) nyilván kerülhettünk volna erősebb. Danyi gábor és a győr a csoportgyőzelmet célozza meg (fotó: Négy győri játékos a válogatott keretben.

Season Starts With A Victory.

A női kézilabda bajnokok ligája csoportkörének második fordulójában a. Női kézilabda bl döntő 2013; 17:55 győzelemmel búcsúzott a bajnok győri audi eto kc a k&h női kézilabda liga utolsó fordulójában a mosonmagyaróvár.

We Organised A Fan Picnic.

A női kézilabda bl csoportkörének 2. Menesztette kim rasmussent a magyar kézilabda szövetség elnöksége a női. Még senki sem szólt hozzá.

Között Az Audi Aréna Győrben És A Magvassy.

A győri audi eto kc 16. Siófokot fogadjuk az audi aréna győrben. Anne mette hansen (b), a győr és markéta jerábková (j), a kristiansand.