2017-2018 Bl Győztes A Győr 2022

2017-2018 Bl Győztes A Győr 2022. A női kézilabda bajnokok ligájában győztes győri audi eto kc csapatának köszöntésén a győri dunakapu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

A Győr győzelemmel kezdett a BLben
A Győr győzelemmel kezdett a BLben from www.origo.hu

A győri csapatnak ez volt a. A női kézilabda bajnokok ligájában győztes győri audi eto kc csapatának köszöntésén a győri dunakapu. A győri audi eto kc női kézilabdacsapat idén is a vardar szkopjéval került össze a bajnokok.

Amióta A Női Kézilabdában Négyes Döntőben Lesz Győztese A Bajnokok Ligájának (2014 Óta),.

Az utóbbi évek legsikeresebb magyar női klubcsapata, mind a hazai bajnokságot, mind a. A női kézilabda bajnokok ligájában győztes győri audi eto kc csapatának köszöntésén a győri dunakapu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Győri Audi Eto Kc Győr Városának Ötszörös Bajnokok Ligája Győztes Női Kézilabdacsapata.

A győri audi eto kc női kézilabdacsapat idén is a vardar szkopjéval került össze a bajnokok. A győri csapatnak ez volt a. „mindig különleges, ha lehetőséged nyílik egy nagy trófeával lezárni a karrieredet, így.

Négyszer (2013, 2014, 2017, 2018) Pedig Aranyérmet Nyertek.

A győr hét elbukott nemzetközi kupadöntője után. A győri audi eto kc pontveszteség nélkül szerezte meg a bajnoki címet a dunaferr és az ftc előtt.