2016 Decemberi Előrejelzés Győr

2016 Decemberi Előrejelzés Győr . Még ha ez nehezen is hihető, a húszas. Győr kecskemét miskolc nyíregyháza pécs szeged székesfehérvár szombathely.

Socialist Balázs Pollreisz tapped as joint opposition candidate for
Socialist Balázs Pollreisz tapped as joint opposition candidate for from dailynewshungary.com

Annak ellenére, hogy december tekintik a téli hónapnak, az időjárási viszonyok szocsiban. Időjárás előrejelzés győr ※ pontos időjárás előrejelzés: Még ha ez nehezen is hihető, a húszas.

Know What's Coming With Accuweather's Extended Daily Forecasts For Győr, Győr, Magyarország.

A következő pár napra igen nagy valószínűséggel adható megbízható előrejelzés, de a rövid távú után a közép távú 30 napos. A decemberi hónap időjárását izgalmas furcsa kettősség jellemezheti. Léghőmérséklet nyomás páratartalom szélsebesség a hidrometeocentrum egyéb.

Még Ha Ez Nehezen Is Hihető, A Húszas.

Annak ellenére, hogy december tekintik a téli hónapnak, az időjárási viszonyok szocsiban. Szórványosan alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok. Vasárnap nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de elszórtan továbbra is.

A Fenti Grafikon Győr 60 Napos Időjárás Előrejelzését Mutatja.

Október 28, 2019 október 28, 2019 0 0 december közepétől több csapadék várható. A következő pár napra igen nagy valószínűséggel adható megbízható előrejelzés, de a rövid távú és a közép távú előrejelzések. Get the monthly weather forecast for győr, győr, magyarország, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

17°C 4° 15 Km/H Csütörtök 22 Júl.

Amsterdam barcelona bécs berlin london madrid róma párizs pozsony prága. Győr, magyarország december ※ léghőmérséklet nyomás páratartalom. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Ezen A Napon Nyilvántartott Hőmérsékleti Rekordok.

Decemberben, pláne az elmúlt hónaphoz képest, meglehetősen sok lesz a borongós színű holmi, bocs. Győr (magyarország) hőmérséklet légnyomás páratartalom szélsebesség egyéb időjárási adatok • meteoprog.com. Győr, magyarország március ※ léghőmérséklet nyomás páratartalom szélsebesség a.