1973 Győr Kézilabda Samodai 2022

1973 Győr Kézilabda Samodai 2022. Lett az együttes a bajnokságban, 4. A győri audi eto kc idei döntője volt a 18.

KISALFOLD Kivédené élete ziccerét is a legendás győri kapus
KISALFOLD Kivédené élete ziccerét is a legendás győri kapus from www.kisalfold.hu

A bajnokságban tizennégy csapat indult el, a csapatok két kört játszottak. Győri egyetértés torna osztály kézilabda club, lit.concordance gymnastics department of győr handball club) is a hungarian women's handball club from. Németh piroska (tatabányai bányász) ← előző szezon.

Győri Eto Kézilabda Club Is Located In Győr, Hungary And Is Part Of The Other Amusement And Recreation Industries Industry.

Kézilabda női kézilabda bl női kézilabda női kézi bl final four női kézi bl kézilabda győri eto kc győri audi. ( 1972) következő szezon →. Tizennégy csapat indult el, a csapatok két kört játszottak.

A Bajnokságban Tizennégy Csapat Indult El, A Csapatok Két Kört Játszottak.

Lett az együttes a bajnokságban, 4. A játékosok,a mérkőzések és gólok száma frissítve: Több pécsi csapat (dózsa, építők,.

Fordulójában A Győri Eto A Francia Metz Csapatát Fogadta, És Már Az Első Félidőben Nagyszerű Játékkal Hétgólos Előnyt Tett.

Tomori zsuzsanna reményei szerint csapata, a. A női kézilabda bajnokok ligája csoportkörének 10. A női kézilabda nb i 9.

Magyar Érdekeltségű Finálé A Női Kézilabda Bajnokok Ligája, Illetve Elődje, A Bajnokcsapatok Európa Kupája Történetében.

Győri eto kézilabda club has 55. Augusztus 22., budapest, tímár u. A győri audi eto kc idei döntője volt a 18.

Németh Piroska (Tatabányai Bányász) ← Előző Szezon.

Győri egyetértés torna osztály kézilabda club, lit.concordance gymnastics department of győr handball club) is a hungarian women's handball club from. Ez a lista a győri audi eto kc igazolt felnőtt kézilabdázóit tartalmazza, névsorrendben. Megjegyzés a lista nem teljes!