1150-Es Járat Győr

1150-Es Járat Győr . (1) = honvéd liget megállóhelyig. Bácsa, ergényi lakótelep, telek u.

Győr Balatonfüred Busz
Győr Balatonfüred Busz from zaynku.deminasi.com

Bácsa, ergényi lakótelep, telek u. Másik indulási hely választásához kattintson a kívánt megállóhely. A hangulat is nagyon jó, könnyű.

Share Your Videos With Friends, Family, And The World

A hangulat is nagyon jó, könnyű. Aláhúzás = csúcsidőszakon kívül a menetidő rövidebb. Még mielőtt valamit kérdeznél olvasd el a leírást!©szszp 2021.üdv mindenkinek!

Győr Város Közösségi Közlekedésének Átszervezése Régóta Kardinális Kérdés Volt.

** = a megjelölt járat kiemelt csúcsidei. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. Bácsa, ergényi lakótelep, telek u.

Megnyugtató Ez A Stabilitás, Ami Mellett Kellően Rugalmas A Vállalat És A Vezetőség Is.

Tekintse meg a 2 összes frissítését (a zöld utca, szőnyi márton utca állomásról), beleértve a valós idejű. Bácsa, ergényi lakótelep, telek u. A 22 autóbusz (ménfőcsanak, győri út) 21 megállók megállója van ami a révai miklós utca megállóból indul és a ménfőcsanak, győri út, körforgalom megállóig közlekedik.

Munkanapokon Csúcsidőben A 22A Járat Sűríti A Révai Miklós Utca És Marcalváros Között.

Aláhúzás = csúcsidőszakon kívül a menetidő rövidebb. Másik indulási hely választásához kattintson a kívánt megállóhely. Másik indulási hely választásához kattintson a.

Tekintse Meg A 11 Összes Frissítését (A Marcalváros, Kovács Margit Utca Állomásról), Beleértve A Valós Idejű.

(1) = honvéd liget megállóhelyig. Előtt a járatok sziget és a zechmeister utca felé érték el a belvárost, valamint a végállomás is a révai miklós utcában volt.